tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post5946307466654924917..comments2024-02-17T14:18:57.373+01:00Comments on MULLEHUSET.DK: BLØDT formfranskbrødMullehuset.dkhttp://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-5383375546214862092014-03-07T13:31:47.425+01:002014-03-07T13:31:47.425+01:00Jeg faldt over denne opskrift, da jeg ledte efter ...Jeg faldt over denne opskrift, da jeg ledte efter en opskrift til et lyst brød, hvor man ikke skal bruge mælk. Ikke at jeg har nogen problemer med mælk, men jeg havde glemt at købe det...<br /><br />Jeg prøvede med adskillige modifikationer til opskriften. Jeg brugte rapsolie i stedet for oliven, og speltmel i stedet for hvede. Jeg kom heller ingen durummel i, men brugte en blanding af forskellige typer knækkede kerner. Aurion sælger det som "Kruska". Og så knuste jeg 100 g valnøddekerner groft i en morter og kom dem i også.<br /><br />Jeg brugte heller ikke sesam eller birkes.<br /><br />Resultatet var rigtig godt, og som kæresten ovenfor fandt ud af, så er det et dejligt blødt brød, der i øvrigt holder sig fint 4-5 dage i skabet.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/14660416769536294436noreply@blogger.com