tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post798486923730651835..comments2024-02-17T14:18:57.373+01:00Comments on MULLEHUSET.DK: Rugbrød med kernerMullehuset.dkhttp://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-54674255114679979712014-05-06T13:23:29.566+02:002014-05-06T13:23:29.566+02:00Det er et rigtigt lækkert rugbrød men jeg har lige...Det er et rigtigt lækkert rugbrød men jeg har lige et spørgsmål: Når man skyller de kogte rugkerner i koldt vand, skyller man så nogle af de "gode ting" med ud? Vitaminers,mineraler eller andet?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-5964644005364555392014-02-26T10:39:21.121+01:002014-02-26T10:39:21.121+01:00Jeg har bagt dette fantastiske rugbrød et par gang...Jeg har bagt dette fantastiske rugbrød et par gange nu, men følger jeg opskriften og deler dejen over i 2 lige store stykker synes jeg at man får et alt for lille og smalt rugbrød selvom jeg bager det i en rugbrødsform. Mit rugbrød får heller ikke samme udseende som det på billederne, men det skyldes nok at jeg bager det i en miniovn. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-66904714540351584232013-06-25T21:32:09.555+02:002013-06-25T21:32:09.555+02:00Super lækkert rugbrød! Dejligt med kerner og frø o...Super lækkert rugbrød! Dejligt med kerner og frø og skøn fugtighed. Jeg lavede dejen i går og lod den hæve i køleskab i et lille døgn. Det kan sagtens lade sig gøre. Dog var bagetiden temmelig lang hvilket formegentlig skyldes at jeg lavede et stort brød og at dejen var køleskabskold. Men ikke noget problem i forhold til skorpen, sandsynligvis grundet den relativ lave temperatur. Denne opskrift er helt sikkert en 'gemmer' :)Anonymousnoreply@blogger.com