tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post8659836137446843313..comments2024-02-17T14:18:57.373+01:00Comments on MULLEHUSET.DK: Citron- og appelsin muffinsMullehuset.dkhttp://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-70187150005066088712013-03-31T10:26:31.929+02:002013-03-31T10:26:31.929+02:00Hej Maria,
Jeg har været syg, og så tog jeg på på...Hej Maria, <br />Jeg har været syg, og så tog jeg på påskeferie til Lalandia, og derfor fik jeg ikke svaret på din kommentar. Det er jeg smadder ærgerlig over. Hvordan gik bageriet? <br /><br />Formen skal fyldes 3/4-del op, og kærnemælken gør kagerne mere fugtige. Jeg synes ikke de bliver mere tung/klæg af det. <br /><br />Håber du havde succes med æggene og også at kagerne smagte. <br /><br />Bagehilsner fra <br />MulleMullehuset.dkhttps://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-78469361580393595962013-03-22T20:39:37.153+01:002013-03-22T20:39:37.153+01:00Hejsa, vi skal lave kage-æg imorgen, og jeg havde ...Hejsa, vi skal lave kage-æg imorgen, og jeg havde tænkt at prøve denne opskrift. Sidste år brugte vi en appelsin muffins opskrift, og den var lækker, men ret tung. Så jeg håber denne bliver lidt friskere når der er citron i. <br /><br />Nåh, så er spørgsmålet jo bare hvor meget de vokser i ovnen? Ville du sige formen skal fyldes halvt eller 1/3 i forhold til den ønskede færdige størrelse? <br />Hvis de vokser for meget/hurtigt revner æggeskallerne nemlig ;) <br /><br />Og i øvrigt, kærnemælken, gør det mon kagen tungere, eller bare mere fugtig, kontra hvis man brugte mælk?<br /><br />Håber du når at svare :)Anonymousnoreply@blogger.com