tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post9135511160939076855..comments2024-02-17T14:18:57.373+01:00Comments on MULLEHUSET.DK: Squashkage med solsikkekernerMullehuset.dkhttp://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-2314646611803590062016-09-05T09:51:02.763+02:002016-09-05T09:51:02.763+02:00Det er jeg SÅ ked af, at høre. Ovne er forskellige...Det er jeg SÅ ked af, at høre. Ovne er forskellige. Måske 45 minutter på 180 er det rigtige, hvis der bages en høj kage. Da jeg bagte halvdelen af opskriften i et tærtefad, var det helt rigtigt med 25 minutter! Stik i kagen, og se om der hænger dej ved, for så skal den have længere tid. Bliver toppen af kagen for mørk, så læg eventuelt sølvpapir over. <br />Bagehilsner fra Mulle Mullenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-42374686138481028392016-08-20T10:32:41.054+02:002016-08-20T10:32:41.054+02:00Kagen blev næsten sort, selvom jeg gav den kortere...Kagen blev næsten sort, selvom jeg gav den kortere tid og lidt mindre varme end anbefalet. Synes også 1 time på 200 grader lød af voldsomt meget!Anonymousnoreply@blogger.com