tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post4609923535808961759..comments2024-02-17T14:18:57.373+01:00Comments on MULLEHUSET.DK: Honning småkagerMullehuset.dkhttp://www.blogger.com/profile/09337531667258821826noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-8526193266649019412017-12-21T17:48:43.085+01:002017-12-21T17:48:43.085+01:00Har lige bagt disse flotte kager. Fulgte opskrifte...Har lige bagt disse flotte kager. Fulgte opskriften og gav dem 6 min 200 grader på oven/under varme. Og de er hårde som cement, men ellers lækker smag. Tør dog ikke serverer dem, hvis nogen knækker en tand. Er dine også hårde? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-60448237082108883832015-12-15T08:49:18.747+01:002015-12-15T08:49:18.747+01:00Det er korrekt, at der udelukkende skal 25 g smør ...Det er korrekt, at der udelukkende skal 25 g smør i dejen. Når smørret smeltes med honning og farin, bliver det tilsammen den våde ingrediens i dejen. Da jeg lavede dejen var den meget blød og helt tilpas sammenhængende. <br />Hvis du har mod på at prøve igen, så kom mel i lidt ad gangen ind til dejen har rette konsistens. Julehilsner fra Mulle Mullenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-73548570241039623432015-12-10T14:32:28.120+01:002015-12-10T14:32:28.120+01:00Jeg har lige lavet dejen og satden på køl men den ...Jeg har lige lavet dejen og satden på køl men den virker tør og lidt smuldrende. Måske er det pga.smør mængden??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1685770105869893571.post-23097774695303762932015-12-02T12:41:11.249+01:002015-12-02T12:41:11.249+01:00Hej:) Har tænkt mig at bage dine fine honning småk...Hej:) Har tænkt mig at bage dine fine honning småkager med men datter i eftermiddag. Kan det virkelig passe at der kun skal 25 g smør i dejen?<br />Vh JohannaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10366516685845821062noreply@blogger.com