Hvorfor blogge?
Tja... efter i en periode at have uploaded adskellige kagestatusbilleder til Facebook, tænkte jeg, at mine venner ville sætte pris på det, hvis jeg udbredte min kageentusiasme et andet sted. Og da der i den virtuelle verden findes et lille land fyldt med kageblogger, følte jeg mig hjemme der.
Jeg kan lide, at læse opskrifter i alle afskygninger, i dameblade, på nettet, bagebøger osv. Her lærer jeg nyt og bliver inspireret. Måske kan jeg tilbyde dig det samme med denne blog - det håber jeg i hvert fald.
Hvem er jeg?
Min familie og nære venner kender mig som Mulle - så mit hjem i kagebloggens verden må derfor være Mullehuset.dk. Jeg arbejder på kontor, har en søn med min søde kæreste, og en stor familie generelt. Mine kollegaer, venner, naboer og familie er heldigvis kageglade, og de aftager det meste af det bagværk, som jeg umuligt kan få spist selv.
Abonner på:
Opslag (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
En klassisk mormor sandkage med vaniljeglasur. Der er nu et eller andet ved en gammeldags mormor sandkage. Det er jo egentlig ikke er en ...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Luftige kærnemælksboller bagt i muffinsforme Jeg synes, at brød der er bagt på yoghurt, kærnemælk eller andet surmælksprodukt er mere fris...
-
En hurtig rababerkage, som smager ekstra dejlig med lidt creme fraise eller flødeskum til. I min fryser gemmer sig flere poser med rabar...
-
Rabarber marmelade med vanilje og mandler. Jeg har købt en bog om marmelader, syltetøj og henkogte frugter. Den er min bibel for tiden, ...
-
Mazarinekage med vaniljecreme og friske jordbær Jeg er meget glad for jordbærkage, men den "rigtige" udgave, tager pokkers lang ...
-
Et klassisk studenterbrød med sød mørdejsbund og glasur med harlekin krymmel. Min fryser indholder adskellige mængder kagerester, så da je...
6 kommentarer:
Det er en kanon ide jeg personligt vil bruge men efter et par mdr. kan man så få hjælp til slanke lyn kur knus og kanon ide mulle fedt du gider bruge tid på at dele med os andre knus fra babyface
Det er en kanon side, Mulle og med mange spændende opskrifter allerede. Det kunne være sejt hvis man kunne lægge kommentar ind under de kager du har bagt. Altså sådan at jeg som en af de glade prøvesmagere kan poste hvad jeg personligt mener om kagen. Men jeg er jo nok forudindtaget, for jeg kan indtil videre lide alle de kager du har ladet mig smage.
Kanon fed ide at dele dine opskrifter. Vi elsker jo dine mullefiseret kager*G*
Knus og kærlighed fra Moster Guf
Hej Moster Guf,
Du kan sagens skrive kommentarer til de enkelte indlæg. Du skal taste på linket "ingen kommentar", og så har du mulighed for at skrive noget. Hvis du ikke har en google-konto eller ønsker at være anonym, så vælger du blot det.
Det er lidt misvisende, at kommentar-feltet hedder "ingen kommentar", men sådan er det på nuværende tidspunkt på blogspot. Jeg (læs = Jan, kæresten min) har forsøgt, om det kunne ændres, men desværre uden held.
Kom endelig med kommentarer - det vil jeg værdsætte meget højt.
Kage-hilsner fra Mulle
Hej!
Jeg er en pige på 16 år og har fulgt din blog i nogle uger nu. Jeg har planen om at blive konditor og synes din blog hjælper mig meget til at give mig ideer til mine kager :D
Er så glad for din blog bliv endelig ved :D
Hilsen den 16 årige :)
1 mio. x tak for din kommentar, du 16-årige :-) Det er så dejligt, at få lige præcis sådan en kommentar. Held og lykke med bageriet.
Kage-hilsner fra Mulle
Hej, der er fejl i opskriften "Den-du-ved-nok"..
Der står smør skal piskes, som så skulle have været æg …..
Send en kommentar