Om Mullehuset.dk

Hvorfor blogge?
Tja... efter i en periode at have uploaded adskellige kagestatusbilleder til Facebook, tænkte jeg, at mine venner ville sætte pris på det, hvis jeg udbredte min kageentusiasme et andet sted. Og da der i den virtuelle verden findes et lille land fyldt med kageblogger, følte jeg mig hjemme der.

Jeg kan lide, at læse opskrifter i alle afskygninger, i dameblade, på nettet, bagebøger osv. Her lærer jeg nyt og bliver inspireret. Måske kan jeg tilbyde dig det samme med denne blog - det håber jeg i hvert fald.

Hvem er jeg?
Min familie og nære venner kender mig som Mulle - så mit hjem i kagebloggens verden må derfor være Mullehuset.dk. Jeg arbejder på kontor, har en søn med min søde kæreste, og en stor familie generelt. Mine kollegaer, venner, naboer og familie er heldigvis kageglade, og de aftager det meste af det bagværk, som jeg umuligt kan få spist selv.

6 kommentarer:

Babyface sagde ...

Det er en kanon ide jeg personligt vil bruge men efter et par mdr. kan man så få hjælp til slanke lyn kur knus og kanon ide mulle fedt du gider bruge tid på at dele med os andre knus fra babyface

Eva Wiggers sagde ...

Det er en kanon side, Mulle og med mange spændende opskrifter allerede. Det kunne være sejt hvis man kunne lægge kommentar ind under de kager du har bagt. Altså sådan at jeg som en af de glade prøvesmagere kan poste hvad jeg personligt mener om kagen. Men jeg er jo nok forudindtaget, for jeg kan indtil videre lide alle de kager du har ladet mig smage.
Kanon fed ide at dele dine opskrifter. Vi elsker jo dine mullefiseret kager*G*
Knus og kærlighed fra Moster Guf

Mullehuset.dk sagde ...

Hej Moster Guf,
Du kan sagens skrive kommentarer til de enkelte indlæg. Du skal taste på linket "ingen kommentar", og så har du mulighed for at skrive noget. Hvis du ikke har en google-konto eller ønsker at være anonym, så vælger du blot det.
Det er lidt misvisende, at kommentar-feltet hedder "ingen kommentar", men sådan er det på nuværende tidspunkt på blogspot. Jeg (læs = Jan, kæresten min) har forsøgt, om det kunne ændres, men desværre uden held.
Kom endelig med kommentarer - det vil jeg værdsætte meget højt.
Kage-hilsner fra Mulle

Carina sagde ...

Hej!

Jeg er en pige på 16 år og har fulgt din blog i nogle uger nu. Jeg har planen om at blive konditor og synes din blog hjælper mig meget til at give mig ideer til mine kager :D

Er så glad for din blog bliv endelig ved :D

Hilsen den 16 årige :)

Anonym sagde ...

1 mio. x tak for din kommentar, du 16-årige :-) Det er så dejligt, at få lige præcis sådan en kommentar. Held og lykke med bageriet.
Kage-hilsner fra Mulle

Fillefut. sagde ...

Hej, der er fejl i opskriften "Den-du-ved-nok"..
Der står smør skal piskes, som så skulle have været æg …..

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage