Kære du,
Tak for at du besøger min blog. Jeg håber, at du vil finde en god opskrift eller blive inspireret af en bageide.
Da jeg er en travl forældre på fuldtidsjob, har jeg ikke meget tid til, at opdatere bloggen. Den ligger stort set stille lige for tiden. Hvis du stiller et spørgsmål til en opskrift, kan jeg ikke garantere et svar.
Indtil jeg bliver blog-aktiv igen, håber jeg, at du vil synes om det bloggen indeholder på nuværende tidspunkt, og stadig kommentere på indlæg til glæde og oplysning af andre opskrift-søgende bagere.
Glade bagehilsner fra
MULLE
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mo...
-
For første gang nogensinde har jeg netop lavet min allerførste hjemmelavede is. Jo jo! Og det varme sommervejr indbød til det. Opskrifte...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Chokoladekage og mandelkage med chokoladefrosting 2 ganske almindelig kager kan skæres ud og sættes sammen, så det ligner en skakter...
-
En sand sommerlagkage med vaniliebunde, rabarber og jordbær. Da jeg skulle mødes med pigerne i bogklubben, tog jeg denne ...
-
Et klassisk studenterbrød med sød mørdejsbund og glasur med harlekin krymmel. Min fryser indholder adskellige mængder kagerester, så da je...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar