torsdag den 18. juli 2013

Sådan fletter du let et brød

Min mor gav mig dette fif til at flette et brød på en meget let måde. Hun gjorde det da vi var børn, og smurte lidt remonce på brødet.

I stedet for at dele brødet i 3, og flette 3 lange dejpølser, så kan du rulle dejen ud med en kagerulle, og skære skråt i det og flet dejen over midten.På billedet er det gjort med flutes, men jeg har også prøvet det med et almindeligt brød, hvor jeg satte enderne sammen, så det blev en cirkel, og det ser virkelig flot ud. Det ene flutes har jeg givet lidt krydret tomatfyld, og det ser også flot ud i flettet.

Hvis du vil gøre lidt mere ud af dit brød, så er ideen givet videre her.Ingen kommentarer:

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage