søndag den 7. juli 2013

DDR Backbuch


En interessant udvidelse til min samling af bagebøger.

Mette fra min mødregruppe og hendes mand, Christian, har familie i Tyskland, og er kendere indenfor tysk bagværk. De er især glade for deres bagværk med birkes.

På deres seneste rejse til Berlin, besøgte de et museum om Østtyskland, og her fandt de bagebogen "DDR Backbuch". Den købte de sørme med hjem til mig, og jeg er meget taknemmelig. Dels for et indblik i bagekunsten dengang, men også for tilliden til, at jeg vil kunne frembringe noget spiseligt bagværk ud fra bogens tyske opskrifter.

Der er et bageønske med bogen, og det er "Mohnkuchen" (Birkes kage), så den vil jeg da bage en dag - og med smil på læben. Tak sødeste Mette og Christian - og også for interesse for bloggen.

Ingen kommentarer:

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage