![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggDw7TL27oT-_eGWc1bCQ_IY8o0heZ93PKaxW5iyR_AEvnJfRzrFf5m87jsZtHwi0q5VEElxuC6B03HkBeQ_eUob00o5-lj5Dz5rPKIpz5hHBOaNuj4aIxm3S17rwKS0KZwGAqa6VQ-QM/s320/blogger-image--1203809489.jpg)
Muffins passer til enhver lejlighed. Oog kanelmuffins er gode hele året rundt - også selv om vi danskere nok mest tænker på kanel ved juletid.
Sværhedsgrad:
Let - muffins kan med fordel bages sammen med børn.
Tidsforbrug:
20-30 minutter og 15-20 minutters bagetid.
Det skal du bruge til ca. 8-10 stk.
4 æg
1 tsk vaniliesukker
150 sukker
150 g smør
120 g hvedemel
1 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
1 knsp salt
100 g mørk chokolade
Smør/olie til muffinsformene (eller papirforme)
Sådan gør du:
Pisk æg, vaniliesukker og sukker lyst og luftigt.
Smelt smørret i en gryde, og hæld det ned til æggeblandingen, og rør rundt.
I en anden skål blander du mel, bagepulver, kanel og salt.
Sigt melblandingen ned i dejen.
Hak chokoladen groft, og hæld også den i dejen og vend forsigtigt ingredienserne sammen.
Smør muffinsformene og hæld dejen i så de er fyldt 3/4 del op.
Bag kagerne i 15-20 minutter. Stik i dem, og hænger der dej ved, så skal de bages længere.
Holdbarhed og opbevaring:
Kagerne skal opbevares i en lufttæt beholder ved stuetemperatur. De smager bedst samme dag som de er bagt, men er også rimlig gode dagen efter.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEggDw7TL27oT-_eGWc1bCQ_IY8o0heZ93PKaxW5iyR_AEvnJfRzrFf5m87jsZtHwi0q5VEElxuC6B03HkBeQ_eUob00o5-lj5Dz5rPKIpz5hHBOaNuj4aIxm3S17rwKS0KZwGAqa6VQ-QM/s640/blogger-image--1203809489.jpg)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar