Pølsehorn med gulerod bagt på hvede- og grahamsmel.
Da min søn og jeg bagte pølsehorn til hans børnehave, fik jeg den ide, at give dejen lidt reven gulerod.
Hvis jeg kan snige lidt grønsager ind i noget mad, så gør jeg det. Pølsehornene blev rigtig gode, og jeg kan sagens anbefale det.
Du kan se grundopskriften på pøsehorn på dette link: http://mullehuset.blogspot.dk/2013/07/plsehorn.html
Det eneste jeg ændrede var at rive 4 gulerødder (ca. 150 g) groft og vende dem i melet, før jeg tilføje de våde ingredienser.
Jeg valgte også at pensle hornene med mælk og drysse lidt sesamfrø på pølsehornene, og det kan naturligvis undlades eller erstattes af f.eks. havregryn, birkes mv.
Jeg havde ikke tilstrækkeligt med grahamsmel, der var kun 100 gram, så de resterende 50 gram erstattede jeg med fuldkorn speltmel, og det gjorde ikke den store forskel. Grahamsmelet kan sagens erstattes af andre meltyper, og gerne fuldkornede så det bliver lidt sundere.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
En klassisk mormor sandkage med vaniljeglasur. Der er nu et eller andet ved en gammeldags mormor sandkage. Det er jo egentlig ikke er en ...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Fine honning småkager pyntet med glasur. Jeg er allerede i julehumør, og har lyst til at bage massevis af småkager og julekager. Så min sø...
-
Min kæreste er meget glad for klejner, så dem lovede jeg, at bage her i december måned. Jeg var lidt forskrækket ved tanken om den varme oli...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
I dag er det den 1. søndag i advent, og imens min kæreste og søn tog en tur på kælkebakken, gik jeg en tur i køkkenet for at bage Adventsk...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
-
En rommættet kage med tørret bær, nødder og krydderier pyntet med marcipan og royal icing. Sidste jul ville jeg gerne bage en traditione...
-
Min svoger har anbefalet mig, at bage klejner med kærnemælk, for det gjorde hans gamle farfar, og de skulle være helt fantastiske. Som j...




Ingen kommentarer:
Send en kommentar