tirsdag den 6. august 2013

Pølsehorn med gulerod

Pølsehorn med gulerod bagt på hvede- og grahamsmel.


Da min søn og jeg bagte pølsehorn til hans børnehave, fik jeg den ide, at give dejen lidt reven gulerod.

Hvis jeg kan snige lidt grønsager ind i noget mad, så gør jeg det. Pølsehornene blev rigtig gode, og jeg kan sagens anbefale det.

Du kan se grundopskriften på pøsehorn på dette link: http://mullehuset.blogspot.dk/2013/07/plsehorn.html

Det eneste jeg ændrede var at rive 4 gulerødder (ca. 150 g) groft og vende dem i melet, før jeg tilføje de våde ingredienser.

Jeg valgte også at pensle hornene med mælk og drysse lidt sesamfrø på pølsehornene, og det kan naturligvis undlades eller erstattes af f.eks. havregryn, birkes mv.

Jeg havde ikke tilstrækkeligt med grahamsmel, der var kun 100 gram, så de resterende 50 gram erstattede jeg med fuldkorn speltmel, og det gjorde ikke den store forskel. Grahamsmelet kan sagens erstattes af andre meltyper, og gerne fuldkornede så det bliver lidt sundere.



Ingen kommentarer:

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage