Pølsehorn med gulerod bagt på hvede- og grahamsmel.
Da min søn og jeg bagte pølsehorn til hans børnehave, fik jeg den ide, at give dejen lidt reven gulerod.
Hvis jeg kan snige lidt grønsager ind i noget mad, så gør jeg det. Pølsehornene blev rigtig gode, og jeg kan sagens anbefale det.
Du kan se grundopskriften på pøsehorn på dette link: http://mullehuset.blogspot.dk/2013/07/plsehorn.html
Det eneste jeg ændrede var at rive 4 gulerødder (ca. 150 g) groft og vende dem i melet, før jeg tilføje de våde ingredienser.
Jeg valgte også at pensle hornene med mælk og drysse lidt sesamfrø på pølsehornene, og det kan naturligvis undlades eller erstattes af f.eks. havregryn, birkes mv.
Jeg havde ikke tilstrækkeligt med grahamsmel, der var kun 100 gram, så de resterende 50 gram erstattede jeg med fuldkorn speltmel, og det gjorde ikke den store forskel. Grahamsmelet kan sagens erstattes af andre meltyper, og gerne fuldkornede så det bliver lidt sundere.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
En klassisk mormor sandkage med vaniljeglasur. Der er nu et eller andet ved en gammeldags mormor sandkage. Det er jo egentlig ikke er en ...
-
Luftige kærnemælksboller bagt i muffinsforme Jeg synes, at brød der er bagt på yoghurt, kærnemælk eller andet surmælksprodukt er mere fris...
-
En hurtig rababerkage, som smager ekstra dejlig med lidt creme fraise eller flødeskum til. I min fryser gemmer sig flere poser med rabar...
-
Mazarinekage med vaniljecreme og friske jordbær Jeg er meget glad for jordbærkage, men den "rigtige" udgave, tager pokkers lang ...
-
Rabarber marmelade med vanilje og mandler. Jeg har købt en bog om marmelader, syltetøj og henkogte frugter. Den er min bibel for tiden, ...
-
Et klassisk studenterbrød med sød mørdejsbund og glasur med harlekin krymmel. Min fryser indholder adskellige mængder kagerester, så da je...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar