En helt fantastisk vaniljefrosting
Denne vaniljefrosting kan bruges til fyld i kager f.eks. et lag i en sukkerbrødskage, i lagkager eller som topping f.eks. på cup cakes.
Tricket med frosting er at du skal piske det godt igennem, så det virkelig bliver luftigt og godt blandet sammen. Frosting kan holde sig i op til 7 dage i køleskabet, og kan også med fordel fryses.
Sværhedsgrad:
Let.
Tilberedningstid:
15 minutter.
Det skal du bruge til 1 lag fyld i en almindelig rund ca. 25-27 cm lagkage eller til 12 cup cakes:
150 g smør
250 g flormelis
2 spsk vaniljearoma
Sådan gør du:
Smørret skal have stuetemperatur, så hvis det er hårdt og køleskabskoldt, så lun det over et vandbad eller i mikroovnen.
Pisk smør, flormelis og vaniljearomaen sammen. Pisk længe - så får du den bedste konsistens.
Opbevar frostingen i køleskabet til ca. 10-15 minutter før du skal bruge det.
Smør frostingen på med f.eks. en dejskraber. Du kan dyppe dejskraberen i kogt vand, så kan du lettere smørre den ud.
Du kan også sprøjte frostingen på med en tylle f.eks. på cup cakes.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Hvedebolledej med vaniljecreme og chokoladeglasur Da vi skulle holde den årlige fastelavnsfest for venner og familie, var min kæreste og j...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Uhmm... en god hjemmekogt kagecreme med vaniljesmag. Når du først har kogt din egen kagecreme, så er det helt sikkert, at du meget mege...
-
Et klassisk studenterbrød med sød mørdejsbund og glasur med harlekin krymmel. Min fryser indholder adskellige mængder kagerester, så da je...
-
En klassisk gammeldags fastelavnsbolle er for mig en dejlig blød bolle med vaniliecreme og glasur på toppen. Nu er det jo snart fastelavn...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
En sprød kiksebund, blødt cheesefyld med appelsinsmag og appelsingele på toppen Heidi fra min yngste søns mødregruppe sagde en dag, at det...
-
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mo...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...

Ingen kommentarer:
Tilføj en kommentar