En helt fantastisk vaniljefrosting
Denne vaniljefrosting kan bruges til fyld i kager f.eks. et lag i en sukkerbrødskage, i lagkager eller som topping f.eks. på cup cakes.
Tricket med frosting er at du skal piske det godt igennem, så det virkelig bliver luftigt og godt blandet sammen. Frosting kan holde sig i op til 7 dage i køleskabet, og kan også med fordel fryses.
Sværhedsgrad:
Let.
Tilberedningstid:
15 minutter.
Det skal du bruge til 1 lag fyld i en almindelig rund ca. 25-27 cm lagkage eller til 12 cup cakes:
150 g smør
250 g flormelis
2 spsk vaniljearoma
Sådan gør du:
Smørret skal have stuetemperatur, så hvis det er hårdt og køleskabskoldt, så lun det over et vandbad eller i mikroovnen.
Pisk smør, flormelis og vaniljearomaen sammen. Pisk længe - så får du den bedste konsistens.
Opbevar frostingen i køleskabet til ca. 10-15 minutter før du skal bruge det.
Smør frostingen på med f.eks. en dejskraber. Du kan dyppe dejskraberen i kogt vand, så kan du lettere smørre den ud.
Du kan også sprøjte frostingen på med en tylle f.eks. på cup cakes.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
En klassisk mormor sandkage med vaniljeglasur. Der er nu et eller andet ved en gammeldags mormor sandkage. Det er jo egentlig ikke er en ...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Italiensk citrontærte med dejligt cremet fyld og skøn syrlig smag. Den mest kendte citrontærte, er sandsynligvis den med marengs, men den ...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
-
Hyben er fantastisk i marmelade - og også med gulerod. Hybenmarmelade er marmeladen for de tålmodige, for det tager tid at ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar