En helt fantastisk vaniljefrosting
Denne vaniljefrosting kan bruges til fyld i kager f.eks. et lag i en sukkerbrødskage, i lagkager eller som topping f.eks. på cup cakes.
Tricket med frosting er at du skal piske det godt igennem, så det virkelig bliver luftigt og godt blandet sammen. Frosting kan holde sig i op til 7 dage i køleskabet, og kan også med fordel fryses.
Sværhedsgrad:
Let.
Tilberedningstid:
15 minutter.
Det skal du bruge til 1 lag fyld i en almindelig rund ca. 25-27 cm lagkage eller til 12 cup cakes:
150 g smør
250 g flormelis
2 spsk vaniljearoma
Sådan gør du:
Smørret skal have stuetemperatur, så hvis det er hårdt og køleskabskoldt, så lun det over et vandbad eller i mikroovnen.
Pisk smør, flormelis og vaniljearomaen sammen. Pisk længe - så får du den bedste konsistens.
Opbevar frostingen i køleskabet til ca. 10-15 minutter før du skal bruge det.
Smør frostingen på med f.eks. en dejskraber. Du kan dyppe dejskraberen i kogt vand, så kan du lettere smørre den ud.
Du kan også sprøjte frostingen på med en tylle f.eks. på cup cakes.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mo...
-
En mazarinkage med bid og god smag af marcipan. En lækkerbisken. Jeg er ikke udpræget begejstret for mazarinkage, men mine kollegaer Henri...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Nyt under Bagerens 1. hjælp Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så v...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar