søndag den 5. januar 2014

Så fik jeg smagt min Luxury Christmas Pudding


Luxury Christmas Pudding with French cognac, Thatchers cider, brandy soaked cherries, fruits and nuts.

Da jeg i slutningen af november måned var med nogle veninder i London, måtte jeg simpelthen købe en af deres Christmas Puddings med hjem. Butikkernes udvalg var stort, og indpakningerne så utrolig flotte. Nogle var meget store, med glinsende gavepapir og flotte bånd. Jeg skulle dog have kagen med som håndbagage, så det blev desværre kun til en af de mindre modeller.Kagen havde modnet i 9 måneder, så jeg skulle "kun" dampe den i 3 timer, før jeg endelig med forventningsfuld spænding kunne smage den. Den smagte virkelig godt af cognac og sød af bær (der var måske lige lidt for mange rosiner) og nødder - f.eks. var der macadamia nødder i, og det var især lækkert. Kagen var tung og fyldig, og det er rigeligt med et stykke. Hvis du er kageglad og kagenysgerrig som mig, så kan jeg helt klart anbefale dig, denne anderledes kage. Hvis jeg får muligheden igen en anden gang, så køber jeg helt sikkert en med hjem.

Oplevelsen har desuden inspireret mig til at prøve at koge puddings. Det skal helt sikkert prøves her i 2014. 
Det var svært at få kagen ud af formen, så den gik desværre lidt i stykker -
men det ændrede ikke på den gode smagsoplevelse. 

Ingen kommentarer:

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage