Nigellas Køkken har blandt andet de mest vidunderlige kage-opskrifter. Denne er tilpas cremet, og bliver ikke vammel pga limesmagen. Den smager ikke som cheesecake, men konsistensen er meget lig. Den er let at lave, og er perfekt til gæster, fordi den kan forberedes dagen før.
Kondenseret mælk kan købes i f.eks Superbrugsen og Kvickly. Den er på dåse og koster ca 25,- kr. Og er fantastisk i bagværk.
Desuden behøver du ikke lave den i en tærteform med løs bund, en med fast bund kan sagens bruges.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mo...
-
En mazarinkage med bid og god smag af marcipan. En lækkerbisken. Jeg er ikke udpræget begejstret for mazarinkage, men mine kollegaer Henri...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Nyt under Bagerens 1. hjælp Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så v...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar