![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg1_AC_FcHqfAN06VVE91icija_n-5EcvUUAI1_83tn1xZQYljWfrnQfG_Fh-Syvk-VeQbgpGk-JnlbNsoABPSjxigT_689vc7n7LOHPmkJUcchg0XuSS2hZAJ1Qa3HC_H0vKWyqDYmFZ0/s320/blogger-image--1739227260.jpg)
Tid: Det tager ca. 45 min. at lave den (plus 40 min. i ovnen).
Det skal du bruge til bunden:
60 g. smør
1 1/4 dl. farin
4 skiver dåse-ananasringe, afdryppet og halveret eller delt i 3 stykker pr. skive.
Det skal du bruge til kagedejen:
125 g. smør
1 1/4 dl. sukker
2 æg
1 tsk. vaniljepulver
3 3/4 dl. hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 1/4 dl. mælk
Sådan gør du med bunden:
Smør en randform (20 cm).
Rør smør og farin med en gaffel til det bliver cremeagtigt.
Fordel det i bunden af formen og anbring ananasskiverne dokorativt i bunden.
Sæt formen til side.
Sådan gør du med kagedejen:
Varm ovnen til 180 grader.
Pisk smør og sukker let og cremeagtigt.
Tilsæt æggene et ad gangen, og pisk grundigt efter hver.
Sigt mel, vaniljepuler og bagepulver i æggeblandingen skiftevis med mælk, begynd med melet.
Hæld forsigtigt dejen over ananasbunden i formen.
Bages i 40 min. og afkøles ca. 15 min. før den vendes ud på en rist og afkøles helt.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar