torsdag den 12. juli 2012
Tredobbelt chokolademuffins
Jeg havde disse muffins med på besøg hos nogle venner i deres campingvogn, og de blev modtaget med begejstring - både af børn og voksne. De smager meget af chokolade - men det taler navnet jo også for.
Det skal du bruge:
300 g. hvedemel
2½ tsk. bagepulver
50 g. kakaopulver
220 g. sukker
1 æg, let pisket
90 g. smeltet smør
2 1/4 dl. kærnemælk
1 1/4 dl. cremefraiche
65 g. hvide chokoladestykker
65 g. mælkechokoladestykker
65 g. mørke chokoladestykker
Sådan gør du:
Varm ovnen til 190 grader.
Start med at smelt smøret.
Smør formene (12 små eller 6 store).
Sigt de tørre ingredienser over en stor skål.
Tilsæt så resten af ingredienserne, og rør med en grydeske.
Hæld dejen i formene og bag dem i ca. 25 min. hvis det er 12 og ca. 30 min. hvis det er 6. Stik eventuelt i dem med et trægrillspyd, for at se om de er færdige.
De smager også dejligt dagen efter, men der er de lidt tunge.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Nyt under Bagerens 1. hjælp Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så v...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Hyben er fantastisk i marmelade - og også med gulerod. Hybenmarmelade er marmeladen for de tålmodige, for det tager tid at ...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar