Dejligt fyld og topping til kager og cup cakes
Hvis du har bagt en god gulerodskage eller kanel cup cakes, så vil denne creme cheese frosting gøre det rigtig godt som fyld eller topping.
Det er desuden ekstra lækkert, hvis du drysser lidt hakket nødder eller chokolade over.
Jeg har brugt denne topping på en super lækker rødbedekage med chokolade og hasselnødder. Du kan se opskriften her:
http://mullehuset.blogspot.dk/2014/10/rdbedekage-med-chokolade-og-hasselndder.html#more
Det skal du bruge til fyld eller topping på én kage på ca. 26 cm. i diameter, eller til ca. 6 cup cakes:
200 g smørost neutral
50 g stuetempereret smør
1½ dl. flormelis
1 tsk vaniljesukker
Sådan gør du:
- Pisk osten, smør, flormelis og vaniljesukker godt sammen.
- Hvis smørret kommer lige fra køleskabet, så lun det let i en mikroovn eller over et vandbad med kogende vand, ellers kommer der små smørklumper i frostingen.
- Hvis frostingen er for fast, så giv den lidt mælk.
- Sprøjt eller smør frostingen på dine kager.
Holdbarhed og opbevaring:
Du kan med fordel tilberede din frosting før du skal bruge den. Opbevar den i køleskabet, og tag den ud 10 minutters tid før du skal bruge den (alt efter temperaturen i køkkenet). Frostingen kan holde sig flere dage i køleskabet, men opbevar den i en lukket beholder, så smørret ikke tager smag af andre madvare i køleskabet.
Du kan også med fordel fryse din frosting. Når du skal bruge den, så tag den op aften før, og lad den tø op i køleskabet, eller omkring 2-3 timers tid før du skal bruge den (igen det afhænger af temperaturen i køkkenet).
Ingen kommentarer:
Send en kommentar