Gammeldags fastelavnsboller fyldt med chokolade og med chokoladeglasur og skumfiduser.
Til fastelavn bagte jeg 2 slags gammeldags fastelavnsboller. Nogle med vaniljecreme og nogle med chokolade. Dem med chokoladeglasur og skumfiduser var et stort hit hos børnene, så jeg tænke at ideen skulle med på bloggen.
Du finder opskriften på gammeldags fastelavnsboller her:
http://mullehuset.blogspot.dk/2014/02/fastelavnsboller-med-marcipan.html
I stedet for marcipan og marmelade erstattes fyldet med chokolade.
Jeg brugte 50 g mørk chokolade til fyldet, og grofthakkede det.
Du skal ca. bruge ca. 150 g flormelis, 1-2 spsk kakaopulver og nogle spsk kogende vand til glasuren.
Nogle mini skumfidser.
Du kan også bruge chokoladeknapper eller andet slik.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Nyt under Bagerens 1. hjælp Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så v...
-
Chokoladekage med grøn glasur og og kokosmel, Rise Krispies Treat og blåt sødt gele. Da min venindes søn havde fødselsdag sidste år, ...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
Hyben er fantastisk i marmelade - og også med gulerod. Hybenmarmelade er marmeladen for de tålmodige, for det tager tid at ...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
Blødt hvedebrød med glasur og rosenvand - eller hindbærekstrakt. Da jeg var barn, var jeg meget glad for bagerens rosenbrød. I dag kan de ...
-
En farvestrålende regnbue lagkagen med hvid chokolademousse og chokoladeknapper på toppen. Til min nevøs fødselsdag bagte jeg denne...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar