Gammeldags fastelavnsboller fyldt med chokolade og med chokoladeglasur og skumfiduser.
Til fastelavn bagte jeg 2 slags gammeldags fastelavnsboller. Nogle med vaniljecreme og nogle med chokolade. Dem med chokoladeglasur og skumfiduser var et stort hit hos børnene, så jeg tænke at ideen skulle med på bloggen.
Du finder opskriften på gammeldags fastelavnsboller her:
http://mullehuset.blogspot.dk/2014/02/fastelavnsboller-med-marcipan.html
I stedet for marcipan og marmelade erstattes fyldet med chokolade.
Jeg brugte 50 g mørk chokolade til fyldet, og grofthakkede det.
Du skal ca. bruge ca. 150 g flormelis, 1-2 spsk kakaopulver og nogle spsk kogende vand til glasuren.
Nogle mini skumfidser.
Du kan også bruge chokoladeknapper eller andet slik.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
En mazarinkage bagt helt uden marcipan. Smagen er som den købte version men meget mere frisk, og så er den lige tilpas svampet. (En billi...
-
En mazarinkage med bid og god smag af marcipan. En lækkerbisken. Jeg er ikke udpræget begejstret for mazarinkage, men mine kollegaer Henri...
-
Citron-vanilje-lagkagebunde med vaniljecreme, nougatskum og ferskner. Jeg bagte lagkagen til min mo...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Nyt under Bagerens 1. hjælp Det afhænger naturligvis af de kagesultne maver. I min familie er vi for eksempel meget glade for kage, så v...
-
I lang tid har jeg tænkt på, om kvark kan bruges i cheese cake i stedet for flødeost. Svaret er ja. Så absolut ja. I weekenden tilberedte...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Italiensk citrontærte med dejligt cremet fyld og skøn syrlig smag. Den mest kendte citrontærte, er sandsynligvis den med marengs, men den ...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar