søndag den 8. juni 2014

Anders And's kogebog

Nyt under Boganmeldelser: Find Familien Ander's livretter i Anders And's bagebog

"Gå i køkkenet med Anders And og alle hans venner. De har samlet deres bedste opskrifter i denne kogebog. Rigtig god fornøjelse!" Sådan står der på bagsiden af bogen, som er udgivet i 1986 af Walt Disney Company (Wangels Forlag a/s).

Du og dine børn behøver ikke være Anders And fan, for at bogen er til et hit, for den er bare god på flere måder. Jeg har desværre ikke selv bogen, men har lånt denne af min kollega, Thomas. Han fortalte mig om den, da vi en dag snakkede om min passion for utraditionelle og gerne ældre koge-/bagebøger.Bogens målgruppe er børn fra omkring 8-10 år. Den indholder meget lette opskrifter, så børnene helt sikkert vil opleve succes i køkkenet. Bogen er ikke så omfangsrig, men derfor også overkommelig. Den indholder få opskrifter på frokost- og middagsretter, salater, desserter, bagværk og drikke.

Der er desuden korte og pædagogiske arbejdsbeskrivelser, og også korte bemærkninger med forklaringer f.eks. hvordan man måler tørre og flydende ting. Opskrifterne viser (med antal af Anders And huer) om de er svære eller lette, og også hvor lang tid de tager at tilberede.

Der er mange tegninger af mad, og af alle de kendte figurer fra Anders And, men ingen fotos af maden. Det ville aldrig du' i en kogebog til voksne, men til børnene er det godt fundet på.

Den gang bogen udkom i 1986 kostede den udelukkende 49,75 kr. Du kan stadig købe den i dag til omkring 70,- kr. på nettet.

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Når vi er igång, kan jeg abefale denne fabelagtige kogebog - har selv haft den :-)

http://www.williamdam.dk/boerneboeger/fagboeger-for-boern/disney-s-peter-plys-kogebog_1174860_da.html

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage