søndag den 11. maj 2014

Vaniljefrosting

En helt fantastisk vaniljefrosting 

Denne vaniljefrosting kan bruges til fyld i kager f.eks. et lag i en sukkerbrødskage, i lagkager eller som topping f.eks. på cup cakes.

Tricket med frosting er at du skal piske det godt igennem, så det virkelig bliver luftigt og godt blandet sammen. Frosting kan holde sig i op til 7 dage i køleskabet, og kan også med fordel fryses.



Sværhedsgrad: 
Let.

Tilberedningstid: 
15 minutter.

Det skal du bruge til 1 lag fyld i en almindelig rund ca. 25-27 cm lagkage eller til 12 cup cakes: 
150 g smør
250 g flormelis
2 spsk vaniljearoma

Sådan gør du: 
Smørret skal have stuetemperatur, så hvis det er hårdt og køleskabskoldt, så lun det over et vandbad eller i mikroovnen.
Pisk smør, flormelis og vaniljearomaen sammen. Pisk længe - så får du den bedste konsistens.
Opbevar frostingen i køleskabet til ca. 10-15 minutter før du skal bruge det.

Smør frostingen på med f.eks. en dejskraber. Du kan dyppe dejskraberen i kogt vand, så kan du lettere smørre den ud.

Du kan også sprøjte frostingen på med en tylle f.eks. på cup cakes.


Ingen kommentarer:

Mullehusets forslag til bagværk lige nu

Mullehusets forslag til bagværk lige nu
MEGET LET OPSKRIFT PÅ JORDBÆRKAGE - klik på billedet for at se opskriften

Populære opskrifter seneste 7 dage