Nigellas Køkken har blandt andet de mest vidunderlige kage-opskrifter. Denne er tilpas cremet, og bliver ikke vammel pga limesmagen. Den smager ikke som cheesecake, men konsistensen er meget lig. Den er let at lave, og er perfekt til gæster, fordi den kan forberedes dagen før.
Kondenseret mælk kan købes i f.eks Superbrugsen og Kvickly. Den er på dåse og koster ca 25,- kr. Og er fantastisk i bagværk.
Desuden behøver du ikke lave den i en tærteform med løs bund, en med fast bund kan sagens bruges.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mullehusets forslag til bagværk lige nu
Populære opskrifter seneste 7 dage
-
Havregrynskugler er fantastiske at lave sammen med børn. Havregrynskugler kan vel egentlig spises året rundt, men her hjemme hos os er de...
-
Min kæreste er meget glad for klejner, så dem lovede jeg, at bage her i december måned. Jeg var lidt forskrækket ved tanken om den varme oli...
-
Sukkerbrødskage med solbær, vinterkrydderier og hasselnødder Det er gået noget sløvt med, at få opdateret min blog i 2016. Der er travl...
-
Når bageren ved juletid sælger honningsnitter, så har de en sikker køber i mig. Jeg er helt vild med honningsnitter - eller honningbomber so...
-
Dejlige gode æbleskiver bagt på kærnemælk. Det er bare så hyggeligt, at bage æbleskiver - det er julemånedens pandekager. Og så smager de ...
-
Verdens bedste gulerodskage er fyldig, sød og naturligvis med en ordentlig cremet glasur på toppen. Da jeg en dag sagde til mine kollegae...
-
Kartoffelkage med hasselnødder og pæremos Min veninde Diana er intolerant over for gluten. Og vi ses hver torsdag her i min barsel, s...
-
Et franskbrød bagt med de muligheder et lejet sommerhus tilbyder. Da jeg var med familien i Lalandia, bagte jeg dette franskbrød. I lejet ...
-
En klassisk julesmåkage med kokos og lidt citron. Hvis du mangler tid til at bage julesmåkager, så kan du ty til fedtebrød. Her skal deje...
-
En rommættet kage med tørret bær, nødder og krydderier pyntet med marcipan og royal icing. Sidste jul ville jeg gerne bage en traditione...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar