![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhjfx87cUat0hyphenhyphen3mUHs1iVqHHXutAYbPR1DkEM7CheSDIoRVoAPvJfxTi4h8leBCzDUiUPVr_TM59PsDW1uTjhnCcl4D31sb8tTE0aC2J-3dviRtnt2z7beQN8-dx9R7g7FOaMJGu4-CdA/s320/blogger-image--1190689694.jpg)
Først og fremmest skal du låne en ekstra springform af en ven eller familiemedlem, hvis du vil undgå, at bage bundene over 2 omgange - hvilket klart kan anbefales.
Det skal du bruge til kagebunden:
50 g. valnødder
225 g. sukker
225 g. blødt smør + ekstra til at smørre formene
200 g. hvedemel
4 tsk. instant espresso-pulver
2½ tsk bagepulver
½ tsk natron
4 æg
1-2 spsk mælk
Det skal du bruge til smørcremeglasuren:
350 g. flormelis
175 g. blødt smør
2½ tsk instant espresso-pulver opløst i 1 spsk. kogende vand
25 g. halve valnødder til pynt
Varm ovnen til 180 grader varmluft (alm. hvis du bager en bund af gangen). Smør og beklæd formene med bagepapir.
Fif: Jeg blendede valnødderne i min blender.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar